sâmbătă, 26 februarie 2011

Centrul de Voluntariat Repedea

Asociaţia pentru Dezvoltare Locală „Ivan Krevan” din comuna Repedea, Maramureş, a fost selectată, în 2010, să beneficieze de sprijin în vederea înfiinţării unui centru de voluntariat, în cadrul proiectului „Centrul de Voluntariat - Resurse şi Oportunităţi pentru Comunitate", derulat de Centrul de Voluntariat PRO VOBIS din Cluj-Napoca şi finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Rolul unui astfel de centru este de a răspunde atât nevoii de implicare a cetăţenilor, cât şi nevoii organizaţiilor de eficientizare a muncii lor în comunitate. Astfel, după mai multe etape, în luna ianuarie 2011 a avut loc lansarea oficială a Centrului de Voluntariat Repedea printr-un spectacol organizat în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Repedea. În materialul ce urmează vom afla mai multe despre înfiinţarea acestui centru şi importanţa sa în comunitatea de ucraineni de pe Valea Ruscovei.

Centrul de Voluntariat Repedea from ucraineni on Vimeo.

Un comentariu:

  1. felicitari tuturor celor implicati. atat realizatorilor tv, cat si asociatie ivan krevan si membrilor sai... demonstreaza ca daca vrei se poate....

    continuati ca merita.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta