sâmbătă, 25 decembrie 2010

Primiţi colinda...ucraineană?

Aducem şi noi colinda noastra ucraineană tuturor celor care celebrează astăzi Crăciunul după stilul nou şi nu numai...
Sărbători liniştite!


Colinde ucrainene de pe Valea Ruscovei-MM from Ucraineni on Vimeo.

8 comentarii:

  1. craciun fericit tuturor ucrainenilor si ieu sarbatoresc craciunul si nou si vechi avand sotie de etinie ucraineana

    RăspundețiȘtergere
  2. craciun fericit dar unde sunt din rona de sus maramures ca nui vad???//???

    RăspundețiȘtergere
  3. Sărbători cât mai liniştite pentru toţi!
    În Ajun, pe 6 ianuarie 2010, va fi transmisă o ediţie, în cadrul căreia vor fi şi colinde din Rona!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut pe YouTube o multime de clipuri luate din emisiunile D-voasta. Sunteti de acord cu publicarea lor si pe alte site-uri in afara de acest blog?
    Doresc sa va felicit pt. eforturile D-voastra de ne face sa ne simtim aproape de casa si de cei dragi macar pt.20 de min. Va multumesc!
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
    Христос Рождается

    RăspundețiȘtergere
  5. Am văzut că materiale sau parte din ele sunt preluate şi de alţii şi postate pe youtube sau nu numai. Problema drepturilor de autor, în general, este discutabilă şi interpretabilă. Din punctul meu de vedere, nu am nimic împotrivă atâta timp cât apare sigla TVR şi descrierea de rigoare, astfel încât să reiasă că este un material produs de TVR şi parte din emisiunea noastră (ceea ce am văzut că apare). Până la urmă, este o altă modalitate prin care publicul ne poate accesa materialele, poate afla mai multe despre comunitatea noastră sau poate rămâne în contact cu comunitatea din care face parte... Este şi scopul acestui blog, care este tot o iniţiativă personală a realizatoarelor, la cerinţa multora care nu reuşeau să urmărească emisiunea la ora la care este difuzată sau doreau să revadă materialele...
    Mulţumim că ne urmăriţi şi ne apreciaţi eforturile! Aceasta este bucuria noastră cea mai mare...când aflăm că munca noastră sinceră, nediluată de alte interese meschine şi făcută cu entuziasm (greu de păstrat câteodată, recunoaştem)contează pentru unii oameni. Sărbători fericite şi dvs.!

    RăspundețiȘtergere
  6. ladylaracroft87...from youtube09 ianuarie, 2011 05:23

    Stimata Doamna Cinar-Jiga,
    Am vrut sa va scriu de multa vreme dar am vazut ca cineva a facut-o inaintea mea in legatura cu postarile de pe youtube.
    Ma bucura faptul ca nu aveti nimic impotriva si sper sa am voie sa continui :), de cand am aflat de aceasta emisiune va urmaresc in fiecare saptamana si astept cu nerabdare postarile dvs.
    Va felicit si va apreciez pt ceea ce ati reusit sa faceti pt. comunitatea noastra atat dvs. cat si doamna Laver.
    Am observat ca nimeni nu a scris inca despre faptul ca sunteti o doamna foarte frumoasa ca aveti o voce si un accent deosebit de placut,ne faceti sa ne mandrim ca, sunteti o ucraineanca de-a noastra!
    Succes in continuare,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragă Alexandra,
    Mulţumim pentru toate aprecierile tale şi pentru faptul că te-ai alăturat scopului nostru de a promova tradiţiile şi obiceiurile etnicilor ucraineni. Cum menţionam şi într-un alt răspuns, personal, nu am nimic împotriva postărilor tale de pe youtube, atâta timp cât menţionezi că sunt preluate din emisiunea noastră de pe TVR 3.
    Все найкраще!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta