Despre emisiune

Din 10 octombrie 2008, cam de când a început să emită postul TVR 3, există și o emisiune despre ucraineni. Ne-am dori să acopere toate zonele din România unde există ucraineni, dar, deoacamdată, ne axăm pe Transilvania (în special, Maramureș, unde trăiesc în jur de 35.000 de ucraineni din cei peste 60.000 câți sunt în România).

Emisiunea este produsă de studioul TVR Cluj pentru TVR 3, are o durată de 20 de minute şi se difuzează în fiecare joi, în cadrul programului “Toţi împreună!”. Până în octombrie 2010 s-a difuzat joi, de la ora 11:15 şi, în reluare, joi noaptea, de la ora 1:40, iar pe timpul verii, potrivit grilei de vară a postului TVR 3, a fost difuzată o selecţie de emisiuni în reluare.


UPDATE: Începând cu 28 octombrie 2010, emisiunea este difuzată tot joi, dar de la ora 12:15, iar reluarea de la ora 0:45, tot în cadrul programului "Toţi împreună!" şi durează tot 20 de minute.

Nu sunt cele mai potrivite ore, poate, pentru unii care ar dori să ne urmărească, dar, deocamdată, aşa e formatul. Noi vom încerca să compensăm cumva acest lucru şi, la cererea multora, venim în întâmpinarea dorinţelor voastre, mai aproape de voi, prin postarea pe acest blog a emisiunilor, astfel încât să poată fi urmărite oricând şi de către oricine este interesat și are conexiune la internet.
                                          
Notă: Pentru a exclude orice posibilă interpretare sau implicaţie, menţionez că este o iniţiativă personală, părerile exprimate sunt personale şi nu au legătură cu vreo poziţie oficială a TVR.  Opiniile exprimate aici sunt opinii personale şi nu angajează în nici un fel Televiziunea Română. Materialele sunt înregistrate pe o platformă de amator, aşa că, nu au cea mai bună calitate de vizionare.
Vizionare plăcută!

Date de contact emisiune:
email: ucraineni@yahoo.com
tel. 0745.019.014
fax.: 0364.818.393

Producătoarea emisiunii:
MARIA CINAR-JIGA