vineri, 22 ianuarie 2010

Crăciun Valea Vişeului, Valea Ruscovei, MM

Materialul de mai jos prezintă câteva aspecte legate de sărbătoarea Naşterii Domnului la ucrainenii de pe Valea Ruscovei şi cei din Valea Vişeului. Sunt surprinse câteva obiceiuri binecunoscute, precum: masa din Ajun cu cele 12 feluri de mâncare, Viflaimul, colinda copiilor.


Crăciun Valea Vișeului, Valea Ruscovei from Ucraineni on Vimeo.

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru acest blogspot cu emisiunile ucrainene de pe TVR3. Este o idee f.buna, mai ales ca emisiunea se trasmite la niste ore atat de nepotrivite pt un cetatean activ.
    Felicit si Asociatia Ivan Krevan ca a stiut sa mediatizeze acest blog si s-o atraga pe d-na Cinar-Jiga catre asociatie, putand astfel si d-sa sa mediatizeze activitatea acestei importante asociatii. Mult succes si "Nai Vam Boh pomohaie"!

    RăspundețiȘtergere
  2. VA FELICIT PT. ACEST BLOGSPOT. ESTE O IDEE MINUNATA. NE BUCURAM SA PUTEM REVEDEA ACEASTA EMISIUNE PE CARE ESTE GREU SA URMARIM LA ORELE ATAT DE NEPOTRIVITE PT. UN CETATEAN ACTIV.
    SA VA AJUTE DUMNEZEU!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim tare mult de urari si aprecieri! Speram sa ajungem si in acest mod mai aproape de toti cei care doresc sa fie mai aproape de comunitate a etnicilor ucraineni, fie ei ucraineni sau de alta etnie.

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta