vineri, 5 noiembrie 2010

Târnosirea Bisericii Ortodoxe din Repedea

După foarte mulţi ani de când Biserica Ortodoxă din Repedea se afla în renovare, a sosit momentul mult-aşteptat, când lucrările s-au finalizat. Pe 4 iulie 2010 a avut loc târnosirea bisericii sau sfinţirea ei după renovare. Felicitări tuturor celor care şi-au adus contribuţia la acest eveniment deosebit pentru comunitate şi în special preotului paroh, Petru Rahovan, pentru toate eforturile depuse ca biserica să arate aşa de frumos! Detalii mai multe în materialul ce urmează.



Târnosirea Bisericii Ortodoxe din Repedea from ucraineni on Vimeo.

7 comentarii:

  1. de ce nu se traduce cu subtitre în ucrainiana tot ce se vorbeşte în româna?

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdată, aşa este formatul emisiunii. Se doreşte/se speră ca pe viitor să se realizeze şi acest lucru, dar sunt aspecte legate de buget ce sunt stabilite de alţii, nu de realizatoarele emisiunii. Дякую!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Поздоровляю пана Рахована за його довершену, охайну та сприйнятливу українську мову.

    З признанням, Микола Корнищан

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata Doamna
    As dori sa aflu daca se poate, cum se numeste artista care canta in limba ucraineana?
    Felicitari pt emisiune, foarte reusita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-mi dau seama la ce artistă faceţi referire...în materialul de mai sus nu a apărut o astfel de artistă care să cânte...Poate aţi văzut-o în alte materiale. Dacă îmi spuneţi mai exact, vă răspund cu mare drag. Mulţumim mult de aprecieri! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ioi ...e din localitatea de unde sunteti voi doua,nu?
    Foarte fain ce vad pe blog! :)
    Din pacate,numai prin intermediul internetului pot sa va urmaresc,insa blog-ul vostru ofera destule informatii despre emisiunea pe care o realizati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiti m-am gandit,eu sunt foarte interesat de biserica din lemn a comunei repedea.Si daca se poate ati putea sa faceti rost de mai multe informatii despre ea.Sunt domiciliat aici si crescut la fel,auzind odata de o biserica din lemn acum multi ani,si pana la urma am aflat unde era pozitionata si cat timp a fost pe pamant...dar nu stiu foarte multe informatii...daca se poate as fi vesnic dator pentru informatiile acelea...am cautat si pe internet da este facuta o mica prezentare as ca daca nu se poate este OK!

    RăspundețiȘtergere

Părerea ta